La Penya Barcelonista Montserrat a Montferri es va fundar l’any 2004 a mans del què en va ser el seu primer president, el Sr. Lluís Bagó i Güell. Les seves finalitats principals són organitzar, en el marc del sentiment blaugrana, tota una sèrie d’activitats durant l’any al municipi i col·laborar amb la Regidoria de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Montferri.

Algunes de les activitats que es realitzen al llarg de l’any són: Assamblea general de socis (febrer), torneig de futbol (juliol) i cantada d’havaneres (agost), d’entre d’altres.

El número de socis ha anat minvant amb els anys tot i haver assolit en data 31 de desembre de 2007 un total de 200 socis entre petits i grans. Per fer-se soci de la penya cal posar-se en contacte amb qualsevol membre de la Junta per tal de formalitzar els tràmits.

Els membres de la Junta actual són: Sra. Marta Solé (Presidenta), Sr. Lluís Bagó (Vicepresident), Sr. Xavier Solé (Tresorer), Sr. Joan González (Secretari), Sr. Anastasi Jiménez (Vocal), Sr. Joan Montserrat (Vocal) i Sr. Jordi Cabezas (Vocal).

Contacte:
Marta, 618311592 – thelittlemarta@msn.com

Lluís, 629146864 – lluisbago@mail.fcbarcelona.com
Penya, pbmontserratamontferri@tinet.cat